Event workshop în 4 dec 2021 la LEIA – Luxury Esthetic Institute of Alba

Event workshop în 4 dec 2021 la LEIA – Luxury Esthetic Institute of Alba

Va impartasim ca am dat startul surprizelor din acest sezon!

Pe data de 4 Decembrie 𝟐𝟎𝟐𝟏, impreuna cu partenerul Duo Life, organizam un workshop dedicat  tuturor celor care isi doresc sa adopte sau sa mentina un stil de viata sanatos!

Un stil de viata sanatos este mai mult decat o sintagma, este un obiectiv care inseamna sanatate, echilibru, stare de bine, frumusete, energie si success! Iar acest lucru reflecta valorile in care noi, cei de la Institutul leia, credem.

Pentru ca un stil de viata echilibrat si sanatos presupune sa includem in programul nostru zilnic atat antrenamente sportive, cat si alimentatie corecta, variata si echilibrata, ingrijire personala, dar si relaxare sau odihna.

Astfel, ti am pregatit acest workshop teoretic,practic si util – Nourish.Move.Repeat –prin care vom descoperi impreuna modul de abordare, tips & tricks in alcatuirea unui program personalizat pentru adoptarea unui stil echilibrat (nutritie, miscare, ingrijire, relaxare).

𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚?
Oricine isi doreste un stil de viata sanatos, oricine isi doreste sa fie in echilibru in noul an, oricine este pasionat de miscare, indiferent de nivelul de pregătire si experiență.

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐬ă 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢?

vei experimenta antrenamentele de BARRE si PILATES, la standarde internationale, sub indrumarea atenta a trainerilor LEIA

vei descoperi secretele unor mese si retetele exacte de smoothie-uri benefice sanatatii tale.

Daca iti doresti sa adopti un stil de viata sanatos, echilibrat cu efecte pe termen lung

practici constant sau vrei sa incerci antrenamentele de Barre si Pilates

esti pasionat de mișcare sub orice forma a sa

ai ca obiectiv îmbogățirea cunoștințelor despre tipurile de antrenamente potrivie, nutritie, miscare si stil de viata sanatos.

vrei sa inveti sa aplici toate aceste lucruri in mod practic si sa afli ce ti se potriveste tie

vei primi multe idei interesante,  teoretice si practice, dar vei găsi si alternative de abordare personalizata si scanare prin analiza corporala INBODY.

Vei afla cum sa introduci acest program in viata ta, personalizat, corect si constant, fara efectul de yo-yo, pentru a beneficia de un corp minunat si de o sanatate perfecta, pe termen nelimitat.

9:00 – 10:00 Welcome

                    Analiza corporala personalizata InBody

                    DuoLife Morning boost

10:00 -10:30 Coffee Break & Pre-workout snack

10:30 – 11:00 Barre Class Demo

11:00 – 12:00 Importanta micului dejun | Breakfast smoothie – vom pregati smoothie-uri impreuna si cu ajutorul partenerilor Duolife

12:00 – 13:00 Interpretare Analiza corporala Inbody | Prezentare Produse Duolife

13:00 – 13:30 Pilates Mat Class Demo

13:30 – 14:30 Lunch & Socializing | Q&A

𝐈𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚ţ𝐢𝐢 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩:
– Nu sunt necesare cunoştinţe/experienţe anterioare.Oricine poate participa şi fiecare va vedea si simţi diferit în funcţie de experienţa şi de practica personală.
– pasionații de echilibru si stil de viata sanatos se vor bucura cu siguranţă de această zi şi vor face legătura dintre ceea ce li se va prezenta şi cunoştinţele lor.
– se recomanda ca antrenamentele de barre si pilates sa fie practicate cu haine strânse pe corp pentru a permite antrenorului să vă verifice aliniamentul şi execuţia. Este important să purtaţi haine care vă permit să înţelegeţi corect poziţia coloanei, mai ales a celei lombare, şi a abdomenului. Vă recomandăm să evitaţi hainele largi pentru antrenament.


*Din motive logistice pot apărea anumite modificări în programul cursului. Acestea vor fi anunţate în timp util pentru o bună desfăşurarea a workshop-ului.
**Numărul de locuri este limitat, iar accesul la workshop se va realiza in conditii de maxima siguranta, conform normelor legislative în vigoare.

𝐏𝐑𝐄Ţ: 300 𝐑𝐎𝐍 (Pe langa continutul calitativ de informatii, livrat direct de catre specialisti in domeniu, sunt incluse si 𝐢𝐧𝐜𝐥𝐮𝐝𝐞 intregul program de 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩, clasele de antrenament cu antrenori, pranz, pause de snack, smoothie, suplimente oferite de DuoLife, analiza corporala INBODY, GIFT BAG personalizat, diploma de participare la intregul program)

Asadar, daca iti doresti o schimbare, iti doresti ca in noul an ca lucruruile sa se si intample, sa iti atingi obiectivele, dar sa le si mentii pe termen lung, hai in comunitatea LEIA si afla cum poti deveni cea mai buna varianta a ta!

𝐏𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 î𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐬𝐢 𝐝𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢: 𝐭𝐞𝐥. 𝟎𝟕𝟒𝟓 𝟔𝟖𝟔 𝟓𝟏𝟔
𝐄𝐦𝐚𝐢𝐥: 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭@𝐥𝐞𝐢𝐚.𝐫𝐨
𝐰𝐰𝐰.𝐥𝐞𝐢𝐚.𝐫𝐨

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.