FOTO-VIDEO| S-a deschis Școala de Vară „Amicii” la Mercur City Center din Alba Iulia

FOTO-VIDEO| S-a deschis Școala de Vară „Amicii” la Mercur City Center din Alba Iulia

Părinții care nu au cu cine să își lase copii pe perioada verii, sau pur și simplu vor să îi implice în diverse activități recreative și dezvoltare personală, vor avea la dispoziție o nouă locație în Alba Iulia. Este vorba de Școala de Vară „Amicii”, inaugurată astăzi, 15 iunie 2021, în incinta noului mall din Alba Iulia, Mercur City Center, la etajul 2.

Într-un spațiu generos, de aproximativ 300 mp, Școala de Vară pentru copii propune un program educațional ce include joacă și voie bună, ateliere de creație, ore de engleză și germană, dar și excursii în împrejurimi. De asemenea, respectând cu strictețe normele de igienă, “ Amicii” asigura și mâncare copiilor.

În timpul anului școlar, locația se transformă în ‘‘After School”, iar în ce privește oferta se pot organiza și petreceri pentru cei mici, cu decorațîi speciale și aimentatie sănătoasă.

Din punctul nostru de vedere, o astfel de locație este necesară în orașul nostru, cererea fiind mare. Va invităm să va faceți o părere și să aflați mai multe despre ce oferă chiar la față locului.

SURSA: https://ziarulunirea.ro/foto-video-s-a-deschis-scoala-de-vara-amicii-la-mercur-city-center-din-alba-iulia-716398/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.