„AnneMarie Flowers and Gifts”, o nouă florărie în Alba Iulia unde pasiunea și respectul pentru arta aranjării florilor se îmbină cu delicatețea

„AnneMarie Flowers and Gifts”, o nouă florărie în Alba Iulia unde pasiunea și respectul pentru arta aranjării florilor se îmbină cu delicatețea

„AnneMarie Flowers and Gifts”, o nouă florărie în Alba Iulia unde pasiunea și respectul pentru arta aranjării florilor se îmbină cu delicatețea și naturalețea firelor pământului. Așa cum spun chiar administratorii acestui loc, AnneMarie Flowers and Gifts a prins viață din pură pasiune, pentru că inspirația vine din iubire, iar iubirea vine din flori.

AnneMarie Flowers and Gifts este o florărie exclusivistă în Alba Iulia unde găsești atât cele mai frumoase buchete de flori cât şi cele mai inedite cadouri pentru ocazii speciale. Un buchet de flori personalizat și cu un mesaj, o urare sau un sentiment vin în completarea cuvintelor, nu de a le face să fie de prisos. Alegeți înțelept și veți primi imediata apreciere pentru spiritul romantic de care veți da dovadă!

„E un sentiment divin să te afli printre flori. Gingășia, delicatețea și puritatea florilor conferă fiecărui suflet o sensibilitate aparte, energie pozitivă și pace. Din acest motiv, dorim să oferim tuturor bucuria pe care noi o avem în preajma florilor, atunci când ei au momente importante în viața lor: evenimente, zile deosebite. De la un fir de floare, la aranjamente spectaculoase, de la un mic cadou, până la unul personalizat, există “AnneMarie”.”, spun Emilia și Andreea.

Florăria se află în interiorul Mercur City Center, iar pentru comenzi și evenimente, sunați la numărul de telefon 0729 087 524.

SURSA: Revista Urbea Mea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.