Banca Comercială Română deschide la Alba Iulia o nouă sucursală pe modelul centrelor de dialog financiar la Mercur City Center

Banca Comercială Română deschide la Alba Iulia o nouă sucursală pe modelul centrelor de dialog financiar la Mercur City Center

Banca Comercială Română (BCR) își consolidează prezența în oraș prin inaugurarea unei unități noi, pe modelul ce transformă agenția bancară într-un centru de dialog financiar pentru angajații și clienții BCR.

Noua sucursală se află la parterul centrului comercial „Mercur City Center” din Alba Iulia și beneficiază de o zonă de Self Service 24 Banking, cu 5 echipamente de cash-in/cash-out, ce sunt disponibile non-stop pentru clienții care vor să efectueze tranzacții și în afara programului băncii. De asemenea, noua sucursală are acces separat de cel al mall-ului, precum și program de lucru independent.

Conceptul de amenajare al sucursalei reprezintă concretizarea unui model inovator de comunicare bancară, bazat pe principii de educație financiară, și urmărește dezvoltarea unui dialog mai apropiat cu fiecare client. Noul spațiu BCR din „Mercur City Center” le oferă clienților din Alba Iulia o experiență bancară la standarde înalte, prin infrastructură și ambient, dar și prin sprijinul personalizat și consilierea pe care o oferă angajații BCR.

„Ne bucură faptul că deschidem în Alba Iulia un nou centru de dialog financiar. Este o sucursală bancară ce oferă clienților o experiență plăcută și vine în întâmpinarea lor atât cu servicii și soluții bancare personalizate, cât și cu un dialog bazat pe principii de educație financiară, care îi va ajuta să facă alegeri financiare inteligente, fie că vorbim de economii, credite, achiziții de proprietăți, produse de investiții sau finanțarea unei afaceri. Unitățile BCR trec printr-un program de modernizare și, cu ajutorul tehnologiei, le transformăm în hub-uri de consiliere financiară. De astăzi, Alba Iulia are un astfel de hub modern, unde colegii mei sunt pregătiți să ofere un dialog financiar personalizat, mai apropiat de clienți”,

a declarat Sorin Cordovan, Director Zonal Retail, BCR.

Noua sucursală BCR se află în Mercur City Center, pe strada Tudor Vladimirescu. Unitatea a fost dezvoltată pe baza recomandărilor și sugestiilor oferite de clienți, astfel încât să îndeplinească cât mai îndeaproape nevoile și dorințele acestora.

*  *

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe.

BCR oferă o gamă completă de produse și servicii financiare, printr-o rețea de 17 de centre de afaceri și 16 de birouri mobile dedicate companiilor și 371 de unități retail situate în majoritatea orașelor din țară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 în România pe piața tranzacțiilor bancare, clienții BCR dispunând de cea mai mare rețea națională de bancomate – 1.830 de bancomate, 12.700 POS-uri și servicii bancare complete prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking și E-commerce.

SURSA: Revista Urbea Mea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.